2014-03-08

Open dagen - Driestar Hogeschool

Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD Gouda

Open dag alle opleidingen zaterdag 8 maart

Wil je de pabo gaan doen of juist de lerarenopleiding? Overweeg je een studie Pedagogiek? Tijdens de open dag informeren we je graag over al onze opleidingen. Je bent tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom!

Ben je scholier en wil je je oriënteren op de pabo?

Ga jij graag om met kinderen en wil je richting geven aan hun toekomst? Denk je na over een baan in het onderwijs én wil je een prachtig beroep? We informeren je graag over onze studieroutes en wat er nu zo bijzonder is aan onze pabo. Docenten en studenten gaan graag het gesprek met je aan.

Studentenhuisvesting
Wil je dichtbij de pabo wonen? Met ingang van het nieuwe seizoen krijgen we een prachtige nieuwe studentenhuisvesting.

'Meetingpoint men only'
Wil je als jongens onder elkaar je oriënteren op een baan in het basisonderwijs? Kom dan zeker langs bij ons meetingpoint.

Ben je leerkracht en wil je verder studeren? - post-hbo en masteropleidingen

Leerlingen hebben goed onderwijs nodig. Jij kan daaraan een bijdrage geven. Onder andere door steeds bij te leren en je te verdiepen in je beroep. Zodat je veranderingen en ontwikkelingen in je dagelijkse lespraktijk kunt verwerken. Laat je informeren over de post-hbo en masteropleidingen die Driestar Hogeschool voor jou heeft.

Is een baan in het onderwijs iets voor jou? - lerarenopleiding en pabo-deeltijd

Een open dag is dan een uitstekende gelegenheid om te kijken of het beroep van leraar bij jou past. Je kunt dan denken aan de lerarenopleiding voor het voortgezet onderwijs of de pabo in deeltijd. Docenten en studenten vertellen je graag hun ervaringen en informeren je over de opleidingen.
Ben je geïnteresseerd in de zij-instroomregeling? Kom dan langs tussen 12.00-14.00 uur!

Heeft opvoedingsondersteuning je interesse? - hbo-pedagogiek

Wees welkom op de voorlichting van de opleiding hbo-pedagogiek en ga in gesprek met de studiecoördinator om te kijken of deze opleiding bij jou past.

Familie en vrienden zijn welkom

Neem gerust vrienden en familie mee, die het leuk vinden om een kijkje te nemen in onze hogeschool. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zij kunnen samen gymen, een lied aanleren, luisteren naar een spannend verhaal of zelf voorlezen voor de voorleeswedstrijd.

Informatiemarkt

Er is een informatiemarkt waar je alles te weten kunt komen over internationalisering, de activiteitencommissie, Vrienden van Radiance en nog veel meer. Koffie, thee en frisdrank staat klaar en tussen de middag kun je aanschuiven bij de lunch.

Routebeschrijving en parkeren

Aan de overzijde van de ingang van onze hogeschool is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is de hogeschool prima met openbaar vervoer bereikbaar.

We zien uit naar jouw komst!


Privacy Policy